Asperen | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Bewoner mishandeld na betrappen inbrekers

mishandeling / vechtpartij

Asperen - In Asperen is zaterdagavond een 59-jarige inwoner gewond geraakt nadat hij werd belaagd door twee inbrekers. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

De man kwam die avond omstreeks 18.00 uur thuis bij zijn woning aan de Q. de Palmestraat. Toen bleek dat hij de voordeur niet open kreeg liep hij achterom, waarbij hij twee jongens naar buiten zag rennen. De bewoner zette de achtervolging in en wist een van de inbrekers in de kraag te vatten. De ander schoot zijn kameraad echter te hulp waarbij de bewoner werd mishandeld en gewond raakte. De beide inbrekers wisten vervolgens weg te komen. Volgens het slachtoffer ging het om twee licht getinte jongens van rond de zestien jaar, de een iets grote dan de ander. Beiden droegen donkere kleding en hadden kort opgeschoren zwart haar. De twee verdwenen richting Van Boetzelaarstraat. De politie heeft nog vergeefs naar hen gezocht en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website.

(2017544933) ^PK

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Bewoner mishandeld door inbrekers in Vlaardingen
Vlaardingen

Agenten betrappen drugsdealer
Vlissingen

Alerte buurtbewoners betrappen inbreker
Vlaardingen

Bewoners betrappen motordieven
Huizen

Bewoners betrappen drie inbrekers
Blokker

Inbrekers aangehouden
Utrecht

Man mishandeld met baksteen
Bodegraven

Bewoner bedreigd na inbraak
Groningen

Inbrekers aangehouden
Beverwijk

Inbrekers aangehouden
Hoofddorp

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio